2017 januari, update Urusi

Het afgelopen jaar heet Urusi met drie teams deelgenomen aan de competitie. We zijn bijzonder trots op het eerste elftal. Zij zijn in de competitie als eerste geëindigd en zijn gepromoveerd. Het komende seizoen, wat in maart start, voetbalt dit team in de tweede divisie, landelijk. We wensen het team, trainers en bestuur heel veel succes toe. We hopen dat het hen lukt om nu ook een sponsor in Kisumu of omgeving te vinden. Het bestuur is hiermee actief bezig.

Daarnaast nam Urusi met twee teams (een team jongens onder 14, een team jongens onder 12) deel aan de KYFA competitie. Een competitie die in Kisumu stad plaats vindt. Het team onder 12 werd ook kampioen! Wat een kanjers!

Het komend jaar nemen er drie jongeren teams deel aan de KYFA competitie, team onder 12 jaar, team onder 14 jaar en team onder 16 jaar. We wensen ook hen veel succes en spelplezier toe. Hoe kun je helpen:

Zie jij met je sportclub ook het nut van het inzetten van sport in de strijd tegen het straatleven, zie je ook het belang van het stimuleren van jeugd uit de sloppenwijken, zet je dan samen in!
Bedenk samen een leuke actie en zamel geld in, zodat wij ook na 2013 deze voetbalclub kunnen blijven helpen.

Daarnaast: heb je voetbalschoenen, keeperhandschoenen, EHBO-kits, enkelbraces of ander bruikbaar materiaal, neem dan contact met ons op. Bestuursleden van Amara Foundation proberen de projecten in Kisumu enkele keren per jaar te bezoeken. Zij nemen altijd zoveel mogelijk materiaal mee om de diverse projecten ook op die manier te steunen