Word vrijwilliger

Amara Foundation biedt aan vrijwilligers de mogelijkheid om voor onze projecten in Kisumu te werken. Er is veel werk te verzetten in het weeshuis, dus een extra paar handen komt goed van pas. Of misschien kun u wel helpen bij kleine onderhoudswerkzaamheden. Er is altijd wel te klussen op een plek waar rond de 100 kinderen wonen. Bijvoorbeeld kleine bouwkundige reparaties, reparatie fietsen, onderhoud speeltoestellen of klein schilderwerk.

Of u kunt fysiek helpen bij de therapie in het ziekenhuis.

De reis en het verblijf zijn op eigen kosten.

Vrijwilligers dienen te beschikken over een grote mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid, en ze moeten de Engelse taal goed beheersen. Als u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, kunt u met ons contact opnemen.

In het verleden zijn er flinke renovatie werkzaamheden gedaan door bestuursleden en vrijwilligers op het oude terrein van het weeshuis. Daar kunt u hier over lezen.

Ook in Nederland kunt u Amara Foundation helpen.

Als vrijwilliger in Nederland kunt u door middel van een door uzelf opgezette actie geld voor ons genereren. We zullen u hierbij, als het mogelijk is, graag helpen.

Enkele voorbeelden:

  • U kunt deelnemen aan een sponsorloop, vierdaagse of fietstocht waarbij u geld inzamelt voor Amara Foundation.
  • U kunt denken aan spullenverkoop op een rommelmarkt. We krijgen heel veel spullen gedoneerd dus hebben altijd een voorraad voor verkoop.
  • U kunt denken aan promoten van Amara Foundation op uw werk of vereniging.
  • U kunt ons helpen bij de verkoop van de in Kisumu gemaakte sieraden, engeltjes of kaarten.