Word vrijwilliger

Amara Foundation biedt aan vrijwilligers de mogelijkheid om voor onze projecten in Kisumu te werken.
We voeren een terughoudend beleid m.b.t. vrijwilligers inzetten bij de dagelijkse opvang en verzorging in 24-uurs opvang.
Daarnaast is er op diverse plekken veel werk te verzetten. Met betrekking tot specifieke taken, specifieke kennis kunnen er zeker ondersteunende taken worden verricht. Dit zowel in directe uitvoering als kennisoverdracht.  Dit zoals onderhoudstaken (te denken aan reparaties gebouwen, schilderwerk) logopedie, fysiotherapie, onderhoud rolstoelen, positionering kinderen in een rolstoel, sportactiviteiten jongeren etc. 

De reis en het verblijf zijn op eigen kosten.

Vrijwilligers dienen te beschikken over een grote mate van zelfstandigheid en zelfredzaamheid, en ze moeten de Engelse taal goed beheersen. Als u geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk, kunt u met ons contact opnemen.

In het verleden zijn er flinke renovatie werkzaamheden gedaan door bestuursleden en vrijwilligers op het oude terrein van het weeshuis. Daar kunt u hier over lezen.

Ook in Nederland kunt u Amara Foundation helpen.

Als vrijwilliger in Nederland kunt u door middel van een door uzelf opgezette actie geld voor ons genereren. We zullen u hierbij, als het mogelijk is, graag helpen.

Enkele voorbeelden:

  • U kunt deelnemen aan een sponsorloop, vierdaagse of fietstocht waarbij u geld inzamelt voor Amara Foundation.
  • U kunt denken aan spullenverkoop op een rommelmarkt. We krijgen heel veel spullen gedoneerd dus hebben altijd een voorraad voor verkoop.
  • U kunt denken aan promoten van Amara Foundation op uw werk of vereniging.
  • U kunt ons helpen bij de verkoop van de in Kisumu gemaakte sieraden, engeltjes of kaarten.