Lars doet geweldig werk in Kisumu-Awasi

Lars heeft het heel erg goed naar zijn zin in Kenia en doet geweldig werk!

Hij heeft samen met de melkman heel wat bezoekjes afgelegd door Kisumu district.

Zo zijn ze naar George de lasser, Pius de meubelmaker, Francis met zijn “canteen”, de therapeuten in het ziekenhuis en naar het St. Clare’s kindertehuis geweest.

Daarnaast is hij persoonlijk nog naar het Victoria  meer geweest en heeft hij een leuk contact met de andere gasten van allerlei nationaliteiten in het guesthouse waar hij verblijft.

Maar natuurlijk is hij ook meerdere dagen in Awasi op de school geweest, waar hij alle rolstoelen opgeknapt heeft. Dat is waarvoor hij kwam. Hij zegt er zelf over: “Vind het erg leuk om dit te mogen doe. Geen geneuzel hands on en gaan”.

In ongeveer 1 week tijd heeft hij met veel hulp van een zeer leergierige therapeut, Ewan alle rolstoelen op weten te knappen. Natuurlijk heeft zuster Marcella, de verzorgers op de kostschool, chauffeur Austine en meubelmaker Pius daar ook een grote bijdrage in gehad.

En de kinderen zitten er prachtig bij. Ze hebben de juiste ondersteuning en fixatie en zitten in plaats van dat ze hangen. Het zijn er ineens hele kinderen geworden!

Met veel trots heeft het bestuur van Amara het werk van Lars bewonderd.

Als Lars weer in Nederland is zal hij zelf een eigen reisverslag schrijven.

Zijn foto’s zijn wel al te bekijken.

Lars Bedankt!!