2018 maart, activiteiten komende periode

Vrijwilliger bezoekt Kisumu, Awasi

Op dit moment is Lars Rutjes als vrijwilliger voor Amara Foundation op het schoolinternaat voor meervoudig gehandicapte kinderen in Awasi. Hij past daar de rolstoelen aan, hij repareert de rolstoel en hij leert de verzorgers op school, vanalles over zitten en positioneren.

Rommelmarkt in Sint Michielsgestel

In de wijk Beekkant in Sint Michielsgestel wordt op 2-4-2018 (2de paasdag) een garagesale georganiseerd. Amara Foundation neemt hieraan deel. We zijn te vinden op het plein van de oude basisschool aan de Beekkant. Lisanne wordt geholpen door Mariëlle, dus zorg dat we ons niet vervelen!

Statiegeld box bij EMTE Sint Michielsgestel

Ook de komende maand blijft de statiegeld box nog bij de EMTE staan. Vrienden van Amara weet dat u hier uw statiegeld bon kwijt kunt! Dank!

Benefiet diner Heerbeeck college Best

Bestuurslid Evelien werkt als docent op het Heerbeeck college in Best. Een aantal leerlingen van dit college organiseren een benefiet diner op 10 april a.s.  Evelien was erg verrast toen ze hoorde dat de leerlingen Amara Foundation hadden uitgekozen als goed doel. Heel veel succes met de organisatie, heel veel plezier en THANKS!

Trap-in Uden, 21 mei 2018

Noteer alvast in uw agenda: Op tweede Pinksterdag is het weer zo ver, de Trap-in organiseert de jaarlijkse fietstocht, waarbij de opbrengst voor goede doelen is. Ook dit jaar is Amara Foundation weer gekozen als een van de goed doelen. Geweldig!

We zullen u er in de loop van mei nog even aan herinneren. Een mooi evenement, in een mooie omgeving voor mooie doelen!