Nieuwe splints dankzij Turbocast

Afgelopen week ontvingen we bericht van therapeut Samoo. Hij maakte de afgelopen weken, tijdens de vakantieperiode (de periode dat alle kinderen in het ziekenhuis de therapie bezoeken) verschillende nieuwe splints.

Dit alles dankzij de mooie materialen die Amara, nu al enkele jaren ontvangt van TURBOCAST. Samoo meldt wat hij nodig heeft, wij informeren Turbocast hierover en de week daarna ontvangen we gratis de benodigde materialen thuis en gaan de platen in onze koffers richting Kisumu! Afgelopen maand werden er nieuwe handsplints gemaakt voor Clinton, Jennifer, Joash, Melvin en Triza. Op de foto zie je Clinton in de rolstoel, geen controle over zijn hand, de foto ernaast met een handsplint heeft hij wel controle over zijn hand. Nu oefenen om een potlood/ lepel etc vast te gaan houden. Idem voor Jennifer en alle andere kinderen. Samoo is enthousiast over het materiaal van Turbocast: licht in gewicht en erg sterk!
Team Turbocast dank je wel namens het bestuur van Amara Foundation, Samoo de therapeut, de moeders en de kinderen in Kisumu!