Afhalen zonder zorgen bij een KIALA punt

Voor € 3,95 wordt u bestelling bezorgd bij een KIALA punt bij u in de buurt. U kunt ons een Kiala punt van uw voorkeur doorgeven waar u uw bestelling afgeleverd wilt hebben. Doet u dat niet dan zoeken wij het Kiala punt op wat het meest dicht bij het bezorgadres ligt. Bezorgadres en mailadres vult u in op de website op het bestelformulier.

Met Kiala hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw pakketten. U kunt uw pakketten afhalen, waar en wanneer u wilt! Uw pakket wordt geleverd in een Kiala Punt (supermarkten, benzinestation, krantenwinkel, bloemenwinkel, enz.) van uw of onze keuze. Er is altijd een Kiala Punt bij u in de buurt of vlak bij uw werk of de school van uw kinderen. Kiala punten zijn over het algemeen ieder werkdag open van ’s morgens tot ’s avonds 19.00 of 20.00 uur.

Wanneer uw pakket is aangekomen in het Kiala Punt wordt u onmiddellijk op de hoogte gebracht via e-mail, sms of telefoon. Het Kiala Punt vraagt om uw identiteitsbewijs ter legitimatie bij he tophalen, daarna ontvangt u direct uw pakket. U tekent op de Kiala terminal bij ontvangst van uw pakket. Uw pakket wordt geleverd binnen 24 uur na de ontvangst van het pakket in het Kiala sorteercentrum.

Voor meer informatie zie: www.kiala.nl