Donatie Nappy’s

In 2018 werden we door Nappy’s.nl gekozen als goede doel van het jaar. Het resultaat werd afgelopen maand bezorgd bij een van de bestuursleden. Een pakket vol wasbare luierbroekjes met een groot assortiment inlegluiers, boosters, inlegvellen. Alles bij elkaar voor een bedrag van ruim €700. De luierbroekjes zijn niet alleen handig, milieubewust maar zien er ook erg mooi uit! Maria en Lisanne hebben het pakket al meegenomen naar Kenia.
Ilka, de eigenaresse van Nappy’s heeft op ons verzoek enkele luierbroekjes maat S toegevoegd voor een van de kinderen uit het project Therapie. Een jongen van het project heeft een kleine volwassenmaat nodig. Wat zal de moeder van dit kind blij zijn. Moeder is nu genoodzaakt om wekelijks dure Pampers te kopen. Haar zoon volgt onderwijs en heeft een luier nodig. We zullen de leerkrachten, samen met moeder, goed instrueren hoe de luierbroekjes te gaan gebruiken! De andere luierbroekjes, geschikt voor kinderen tot 15 kilo, zijn bestemd voor de kinderen die in het schoolinternaat in Awasi wonen. De moeders en de verzorgsters zullen we instructie geven hoe de luiers en inlays te gebruiken. NAPPY’S heel erg hartelijk dank namens bestuur van Amara en alle kinderen en moeders in Kenia die NAPPY’S gedoneerd krijgen.
Van klanten van Nappy’s kregen we ook nog een groot aantal, gebruikte, maar in goede staat verkerende kleine maatjes gedoneerd. Deze gaan we afgeven op een adres die klein maatjes kan gebruiken. Ook klanten van Nappy’s: dank je wel!