Boekenbeurs van Vincentius vereniging ’s Hertogenbosch

Ieder mens telt!

Begin oktober kregen we fantastisch nieuws:

“Na uitgebreid overleg heeft de werkgroep Boekenbeurs van de Vincentiusvereniging

’s- Hertogenbosch besloten de aanvraag van Amara Foundation te kiezen als hoofddoel van de 46e boekenbeurs. Doel: project re-integratie van weeskinderen gericht op familiehereniging, ondersteuning pleeggezinnen en scholing van deze kinderen in Kisumu, Kenia. 

De 46e boekenbeurs vindt plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari 2020. 

Afhankelijk van de opbrengst van de beurs, zetten we in op een bedrag van € 10.000,-. Bij een héél goede opbrengst kunnen we het bedrag verhogen. Wij rekenen op jullie ondersteuning om aan deze verwachtingen ten aanzien van de opbrengst te voldoen. “

Deze maand zullen wij van de Boekenbeurs de vraag krijgen wie er wil helpen om de boekenbeurs weer succesvol te laten verlopen. Mocht u, een of meerdere dagdelen, willen helpen met het inrichten van kramen (donderdag en vrijdag 23 en 24 januari), de verkoop van boeken of met horeca activiteiten (vrijdagavond 24, zaterdag 25 en zondag 26 januari) neem dan contact met ons op. We hopen dat we als Amara Foundation ondersteuning kunnen bieden met een aantal mensen!

Amara Foundation staan gedurende het hele weekend, als hoofddoel in de hal van de boekenbeurs met een informatiestand. Mocht u niet in staat zijn om te komen helpen: kom gezellig langs tijdens de beurs.