Amara hoofddoel boekenbeurs!

Amara Foundation gekozen als hoofddoel van de 46e Boekenbeurs georganiseerd door Vincentiusvereniging ’s-Hertogenbosch

 

Groots opgezette boeken- platen- en CD beurs

 

Een trots bestuur en glimmende oogjes in Kisumu, Kenia, op het moment dat Amara het geweldige nieuws ontving dat zij waren gekozen als hoofddoel van de 46ste boekenbeurs! 

De donatie die Amara Foundation ontvangt vanuit de opbrengst van de beurs wordt besteed aan het Project re-integratie. 

Het doel: kinderen die wonen in een kindertehuis weer zo snel mogelijk plaatsen bij familie. Familieleden zijn, niet anders dan waar ook ter wereld, bereid om voor kinderen van overleden familieleden te zorgen. En kinderen, niet anders dan waar ook ter wereld, hebben recht op een plek in een gezin, een plek waar ze het gevoel hebben weer ergens bij te horen.

Vanwege de grote armoede in veel gezinnen worden de “pleeggezinnen” daar waar nodig financieel ondersteund. Op de eerste plaats is dit betaling van schoolgeld van de pleegkinderen, zodat kwalitatief goed onderwijs gegarandeerd blijft. 

Naast Amara Foundation ontvangt ook Stichting Nav Leevan een mooie donatie en daarnaast ontvangen nog een tiental kleinere doelen donaties. 

 

De 46e Boekenbeurs

Ook dit jaar biedt de Werkgroep Boekenbeurs Vincentius bezoekers van de beurs de gelegenheid om een keuze te maken uit ruim 100.000 scherp geprijsde boeken, platen en Cd’s. 

De omzet is enorm tijdens zo’n weekend, de opbrengst overstijgt de laatste jaren de €60.000.

Het is geweldig hoeveel mensen uit Den Bosch en verre omgeving de Vincentiusvereniging weten te vinden om boeken, platen en Cd’s te doneren. En natuurlijk hopen we dat evenzoveel mensen het komende weekend de Brabanthallen bezoeken om boeken, platen of Cd’s te kopen. 

Klik hier  voor meer informatie.

 

De 46e boekenbeurs vindt plaats van vrijdag 24 tot en met zondag 26 januari 2020, in de Brabanthallen, de Parade- en Boschzaal.

Parkeren en toegang tot de beurs zijn gratis. 

De openingstijden zijn:

Vrijdag 24 januari: 19.00 – 22.00 uur

Zaterdag 25 januari: 10.00 – 16.00 uur

Zondag 26 januari: 10.00 – 16.00 uur

Bezoek de beurs, samen maken we het tot een groot succes!

 

Voor informatie over de Boekenbeurs kunt u contact opnemen met Ton Stassen, de voorzitter van de Werkgroep Boekenbeurs ton.stassen@home.nl of 06 832 44 808