Actie voor project therapie

Op 4 maart begint in Kenia, sinds de uitbraak van COVID 19, voor het eerst weer een lange vakantie van bijna twee maanden. In 2021 werd er namelijk in plaats van drie trimesters, vier trimesters les gegeven om het verzuim van 2020 enigszins in te halen.
Voor 9 kinderen vanuit het Project therapie, die onderwijs volgen op een schoolinternaat, betekent het dat zij weer voor een langere tijd naar huis mogen. Het is altijd prachtig om te zien hoe enthousiast moeders en kinderen elkaar weer begroeten. Ook al is het een zware taak voor het gezin om de kinderen te verzorgen, met hen naar de therapie te gaan, weer een mondje meer te moeten vullen, etc.,
Vanaf 1-1-2019 betaalt Amara Foundation voor alle therapie- kinderen en hun families een zogenaamde NHIF kaart. Een ziektekostenverzekering voor het hele gezin. Je krijgt lang niet alles vergoed maar bijv. de therapiekosten in het JOOTRH hospital worden vergoed. Alle kinderen die deelnemen aan het Project therapie krijgen daar, ook tijdens de schoolvakanties, therapie.
Want weet u het nog:
Voor €5,00 per maand / € 60,00 op jaarbasis is een heel gezin verzekerd. Voor ouders, broers en zusjes geldt dat bijvoorbeeld ziekenhuisopname betaald wordt, onderzoek naar malaria en malaria-medicatie gratis is, bij operaties vergoed NHIF 50% van de kosten, medicatie die in het plaatselijke ziekenhuis aanwezig is vergoed wordt etc.
Komende maanden gaan we de NHIF kosten maart 2022 / maart 2023 weer betalen.
Wilt u ons hierbij helpen?
Voor vijftien gezinnen een NHIF kaart.
Voor vijftien gezinnen de mogelijkheid om gebruik te maken van gratis medische zorg.
En dit voor € 5 per maand ofwel € 60 op jaarbasis.
We maken het u gemakkelijk. Als u een steentje bij wilt dragen, dan kunt u gebruik maken van de onderstaande link.

Dit is een betaalverzoek voor Bijdrage NHIF kaart. U mag zelf het bedrag kiezen. U kunt met elke bank in Nederland betalen. Dank u wel!
Deze link is geldig tot 24 februari 2024.https://betaalverzoek.rabobank.nl/betaalverzoek/…