Werkbezoek Kisumu door Maria en Lisanne, maart 2019

Wij, Maria en Lisanne, zijn alweer in Kisumu wanneer u dit bericht in de nieuwsbrief leest. We kijken er, zoals altijd, naar uit. De afgelopen keren hebben we om de paar dagen een bericht op facebook geplaatst. Het is een handige manier om de achterban te informeren over “wat doen ze daar toch allemaal”! Dus dat gaan we ook deze keer weer proberen. Tijdens de bestuursvergadering is er zoals altijd weer een “to-do” lijst opgesteld waar we mee aan de slag gaan.
De tassen zijn zo goed als gepakt, al meerdere keren op de weegschaal gelegen, iets erbij, iets eraf, net zo lang tot het klopt! We mogen samen vier stuks ruimbagage van 23 kilo meenemen en dan 2 x handbagage van 12kg.
Wat nemen we mee: 1 grote tas: 23 kilo aan voetbalschoenen en sokken, 2 plunjezak: 23 kilo aan wasbare luiers, 3 koffer: 23 kilo materiaal voor de therapie, materialen om braces van te maken en verbandmiddelen, 4 grote tas: 23 kilo diversen, schoenen, kleding, spelmateriaal en onze privé spullen die niet in de handbagage kunnen.
We slaken altijd allebei een diep zucht als we goed door de douane in Nairobi zijn gekomen.
Volg Amara op facebook dan hoort u hoe het is afgelopen! Groet, Maria en Lisanne