Benefietdiner door het Heerbeeck College

Op 10 april vond er een geweldig Benefietdiner plaats voor Amara Foundation.

 

Leerlingen uit het derde leerjaar van het Heerbeeck International College hebben in de eerste week van maart allemaal een eigen evenement mogen organiseren.

Een aantal van deze leerlingen hebben er voor gekozen om in groepjes een evenement voor een goed doel te organiseren. Dit jaar was het goede doel Amara Foundation!

Aan het einde van de week hadden twee groepen gewonnen. Eén groep met allerlei goederen voor een veiling en één groep die een deal had weten te sluiten met een restaurant voor een diner. Deze twee groepen hebben hun krachten gebundeld en hebben een diner georganiseerd met een goederenveiling tijdens deze avond.

 

De leerlingen hebben laten zien dat ze kunnen samenwerken, plannen en organiseren.

Ook zijn ze zeer goed in doorzetten, want zelfs toen twee avonden voor het geplande diner het restaurant het liet afweten, hebben de leerlingen het voor elkaar gekregen om de avond tot een succes te maken.

 

De leerlingen hebben de hele dag met hulp van een aantal docenten in de keuken gestaan. De aula was omgetoverd tot prachtig restaurant en alles was tot in de puntjes geregeld met tafelnummers, een menukaart en obers. Voor de goederenveiling was één van de leerlingen opgestaan als ware veilingmeester. Die rol was hem op het lijf geschreven.

 

Het doorzettingsvermogen van de leerlingen heeft zijn vruchten afgeworpen. Het was een prachtige avond, met als eindresultaat een donatie van €1392,-!!

 

Leerlingen, docenten, Heerbeeck College en gasten van deze avond, hartelijk dank voor het mogelijk maken van dit evenement en de donatie van dit prachtige bedrag.