Agenda nieuwsbrief december 2018

Noordkaap Challange: Op 7 december is team Flying Dutzman vertrokken richting de Noordkaap. Zij rijden onder andere voor Amara Foundation en zijn te volgen op Noordkaapchallange.com. Op facebook zullen wij ook regelmatig berichtjes plaatsen. In de volgende nieuwsbrief zullen we schrijven hoe het hen vergaan is.
Roland, Jan en Dennis veel succes!!
Verkoop Keniaanse spullen: 
– De Wereldwinkel in Sint Michielsgestel verkoopt onze kaarten het hele jaar door.
– Evelien zal vanaf 10 december op haar werk, Heerbeeck College Best, een tafel inrichten met Keniaanse spullen.
– Basisschool ’t Stekske: Carmen zal vanaf 14 december een kraam inrichten bij Unit 1, nadat op 14 december de start bij de ingang voor de kerstmusical van groep 7 is gegeven. En op 20 december tijdens de kerstmarkt zal Carmen zelf bij de kraam aanwezig zijn.
– U kunt de kaarten, kerstengeltjes, kerststallen, sieraden ook rechtstreeks bij de bestuursleden bestellen of via onze webshop.
Carmen is prinses:
Bestuurslid Carmen en “haar” Wiljan zijn dit jaar het prinsenpaar van carnavalsvereniging de Verkuskoppe uit Langenboom. Aanstaande zaterdag, 15 december is de prinsenreceptie en er zullen nog meer activiteiten plaatsvinden rondom dit prinsespaar. Amara Foundation zal daarbij regelmatig vernoemd worden.
Amara is goede doel van Nappy’s:
Amara Foundation is het goede doel van 2018 voor Nappy’s.
Op dit moment dragen de kinderen binnen het project Therapie wegwerp luiers. Dit belast de afvalberg in grote mate. Daarnaast zijn de luiers erg duur en is dit nauwelijks te bekostigen. Nappy’s heeft afgelopen jaar gespaard voor wasbare luiers en aanverwante artikelen voor deze kinderen! Wij zijn erg benieuwd naar de spaarstand. In de volgende nieuwsbrief zal u hier zeker meer over lezen.