Activiteiten nieuwsbrief december 2018

  • Woensdag 14 november mocht bestuurslid Evelien Hommes een presentatie geven in bibliotheek Dommeldal te Mierlo.
    Samen met 8 andere sprekers mocht zij in de vorm van een Pecha Kucha vertellen over haar passie. Natuurlijk was dat in het geval van Evelien, Amara Foundation. Met als titel, ‘Een warm thuis voor ieder kind’, werd elk project kort toegelicht, maar werd er met name verteld over het terugplaatsen van kinderen vanuit het St. Clare’s childrenshome bij familie. Het werd een bijzondere avond met vele mooie en hartverwarmende reacties. Amara Foundation heeft weer wat meer naamsbekendheid gekregen in Mierlo.
  •  24 November hebben wij te horen gekregen dat wij van de stichting Uden Wereld Wijd een prachtige donatie ontvangen hebben ten behoeve van ons Therapie project. Daar zijn wij bijzonder blij mee!
  • Zaterdag 1 december stelde Tineke haar huis open voor een Keniaanse party. Bestuurslid Maria bracht al haar producten uit Kenia mee en samen met Tineke stalde ze die prachtig uit. De hele kamer was in Keniaanse sfeer! Het werd een gezellige en drukbezochte dag met een prachtige opbrengst. Tineke, bezoekers en donateurs bedankt!
  • Budovereniging de hechte band te Mierlo stelde Amara Foundation in de gelegenheid hun Keniaanse producten in de sportschool te verkopen. Vrijdagmiddag 7 december en zaterdagochtend 8 december stond bestuurslid Evelien (haar dochter op de foto) daar. Er werd goed geshopt en er waren ook mooie gesprekken. Budovereniging en in het bijzonder, Peter en Lianne bedankt!
  • Vanuit Eigen Kweek werd er ook dit jaar weer een kerstmarkt georganiseerd bij de Kuulen in Langenboom. Carmen en haar moeder hebben zaterdagmiddag met hun kraam op die markt Keniaanse producten verkocht. Het was gezellig en er is goed verkocht!Last minute wist bestuurslid
  • Maria Vermeer te regelen dat ze maandag 10 december bij jeu des boules vereniging de PLOP in Uden haar Keniaanse producten ten toon mocht stellen en mocht verkopen. Super!